Ron Becker nieuwe coördinator OJKC

5 november 2019

Ron Becker is begonnen als de nieuwe coördinator van het Onderzoekscentrum Jeugd, Kerk en Cultuur van de PThU. Ron gaat zich richten op coördinatie, communicatie en valorisatie.

Over Ron

Ron is geen onbekende op het gebied van onderzoek en jeugdwerk. Hij is onder meer actief in het netwerk van de International Association for the Study of Youth Ministry (IASYM), waarin het OJKC deelneemt. Ron is momenteel predikant van Crossroads Rotterdam. Daarvoor werkte hij bij Youth for Christ Nederland. Hij werkt aan zijn proefschrift 'Reading The Young Testament: Towards A Biblical Theology of Youth', dat hij binnenkort hoopt te verdedigen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.